Bezlepkový jablkový koláč ako od starej mamy

0:40 (h:m)
1:00 (h:m)
Porcie: 15 (ks)
Milujete jablkové pité? Určite si obľúbite aj tento jablkový koláč, ktorý piekli už naše staré mamy.
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme

Nakúpiť Liana produkty z receptu

Postup
  1. Jablká očistíme, nahrubo nastrúhame a posypeme škoricovým cukrom.
  2. Do kuchynského robota vložíme Bakery mix, cukor, zmäknutý tuk a masť, štipku soli, vajce a pridáme najemno nastrúhaný zemiak. Vypracujeme kompaktné cesto.
  3. Cesto na pomúčenej pracovnej doske rozdelíme na dve polovice. Jednu rozvaľkáme na tenko a dáme na vymastený plech. Jablká vyžmýkame a rozložíme na pripravené cesto. Druhou polovicou cesta prikryjeme jablká a popichame vidličkou. Cesto je jemné, pre ľahšiu manipuláciu ho môžeme rozdeliť na polovicu. Pečieme vo vyhriatej rúre na 200°C cca 25 minút.
Ohodnotiť recept

Prihláste sa, ak chcete pridať hodnotenie.

Ingrediencie
Ďalej potrebujeme

Nakúpiť Liana produkty z receptu


Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Zásady používania cookies

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.