Bezlepkový cuketový nákyp so pšenovou múkou
- 170 g Universal mix Liana
 - 700 g cuketa
 - 200 g tvrdý syr
 - 100 g oravská slanina
 - 100 g šunka
 - 70 g Pšenová múka Liana
 - 1 vrecko Kypriaci prášok do pečiva Liana
 - 50 ml olej
 - 4 vajcia
 - 1 cibuľa
 - 4 strúčiky cesnaku
 - 2 KL vegeta
 - 1 KL soľ
 - mleté čierne korenie
 
- Na väčšom strúhadle nastrúhame cuketu, syr a cibuľu. Pridáme nakrájanú šunku, oravskú slaninu, vajcia, olej a ochutíme. K zmesi pridáme obe múky s Kypriacim práškom do pečiva a poriadne varechou vymiešame.
 - Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme vo vyhriatej rúre pri 190°C 40 minút do zlatista.
 
- 170 g Universal mix Liana
 - 700 g cuketa
 - 200 g tvrdý syr
 - 100 g oravská slanina
 - 100 g šunka
 - 70 g Pšenová múka Liana
 - 1 vrecko Kypriaci prášok do pečiva Liana
 - 50 ml olej
 - 4 vajcia
 - 1 cibuľa
 - 4 strúčiky cesnaku
 - 2 KL vegeta
 - 1 KL soľ
 - mleté čierne korenie
 
Produkty k receptu