Bezlepkový cuketový nákyp so pšenovou múkou
- 170 g Universal mix Liana
- 700 g cuketa
- 200 g tvrdý syr
- 100 g oravská slanina
- 100 g šunka
- 70 g Pšenová múka Liana
- 1 vrecko Kypriaci prášok do pečiva Liana
- 50 ml olej
- 4 vajcia
- 1 cibuľa
- 4 strúčiky cesnaku
- 2 KL vegeta
- 1 KL soľ
- mleté čierne korenie
- Na väčšom strúhadle nastrúhame cuketu, syr a cibuľu. Pridáme nakrájanú šunku, oravskú slaninu, vajcia, olej a ochutíme. K zmesi pridáme obe múky s Kypriacim práškom do pečiva a poriadne varechou vymiešame.
- Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme vo vyhriatej rúre pri 190°C 40 minút do zlatista.
- 170 g Universal mix Liana
- 700 g cuketa
- 200 g tvrdý syr
- 100 g oravská slanina
- 100 g šunka
- 70 g Pšenová múka Liana
- 1 vrecko Kypriaci prášok do pečiva Liana
- 50 ml olej
- 4 vajcia
- 1 cibuľa
- 4 strúčiky cesnaku
- 2 KL vegeta
- 1 KL soľ
- mleté čierne korenie
Produkty k receptu