Bezlepkový cuketový nákyp so pšenovou múkou

Bezlepkový cuketový nákyp so pšenovou múkou

Trvanie: 00:45 (h:m) Porcie: 30 (ks)
Výborný bezlepkový cuketový nákyp s pšenovou múkou, ktorý sa výborne hodí ako ľahší obed alebo zdravá večera.
Ingrediencie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Na väčšom strúhadle nastrúhame cuketu, syr a cibuľu. Pridáme nakrájanú šunku, oravskú slaninu, vajcia, olej a ochutíme. K zmesi pridáme obe múky s Kypriacim práškom do pečiva a poriadne varechou vymiešame.
  2. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme vo vyhriatej rúre pri 190°C 40 minút do zlatista.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.