Bezlepkové slaninové bagety

Bezlepkové slaninové bagety

Trvanie: 00:90 (h:m) Porcie: 2 (ks)
Chrumkavá kôrka bagety so slaninkovou vôňou a mäkkým vnútrom, ktoré zjemnil nastrúhaný syr.
Ingrediencie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Na bezlepkové slaninové bagety pripravíme kvások z droždia, cukru a 100 ml vlažnej vody. Medzitým ako kvások nakysne, opražíme na suchej panvici na drobno nakrájanú slaninu.
  2. V kuchynskom robote vymiesime cesto z Bread mix white, Bread mix dark, soli, pridáme na jemno nastrúhaný syr, nakysnutý kvások z droždia a vodu. Po chvíli miesenia pridáme slaninu aj s výpekom, vymiesime, prikryjeme a necháme 60 minút kysnúť.
  3. Vykysnuté cesto preklopíme na pomúčenú pracovnú dosku, premiesime a rozdelíme na 2 časti. Vytvarujeme bagety a uložíme ich do formy na bagety vystlanej papierom na pečenie alebo fóliou na pečenie. Necháme podkysnúť 20 minút.
  4. Pečieme so záparou; na dno rúry vložíme plech na záparu a vyhrejeme rúru na 240°C. Pred pečením pečivo postriekame vodou, vložíme do vyhriatej rúry a do spodného plechu nalejeme 250 ml vriacej vody. Pečieme 15 minút, potom plech so záparou vytiahneme, bagety postriekame vodou a teplotu znížime na 180°C. Takto pečieme ešte 20 minút.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné