Bezlepkové oriešky s vanilkovým krémom

Bezlepkové oriešky s vanilkovým krémom

Porcie: 45 (ks)
Orechy neodmysliteľne patria k Vianociam, preto tento rok nesmú chýbať ani v ich sladkej verzii.
Ingrediencie
Cesto
Krém
  • 300 ml mlieko
  • 1 vrecko Zlatý krém Liana
  • 2-3 ks žĺtok
  • 120 g maslo
  • 120 g cukor práškový
Ďalej potrebujeme 
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Universal mix, cukor, orechy, kakao, maslo a ceru ručne vypracujeme na cesto, ktoré necháme 1-2 hodiny odpočívať.
  2. Formičky na oriešky plníme tak, aby vznikla priehlbina.
  3. Pečieme pri 175°C 7 minút. Ešte teplé vyberáme z formičiek.
  4. 200 ml mlieka dáme variť, vo zvyšnom mlieku rozmiešame zlatý krém a žĺtky. Prilejeme k horúcemu mlieku a za stáleho miešania varíme do zhustnutia.
  5. Prelejeme do misy, prikryjeme fóliou a necháme vychladnúť.
  6. Maslo vyšľaháme s cukrom a vychladnutým prešľahaným pudingom.
  7. Oriešky plníme pomocou cukrárskeho vrecka so zdobiacou špičkou. Naplníme jednu orieškovú škrupinku a druhou ju prikryjeme.
  8. Na záver môžeme posypať nerozpustným práškovým cukrom.
Pridať hodnotenie
* *
Ingrediencie
Cesto
Krém
  • 300 ml mlieko
  • 1 vrecko Zlatý krém Liana
  • 2-3 ks žĺtok
  • 120 g maslo
  • 120 g cukor práškový
Ďalej potrebujeme 
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné