Bezlepkové marlenkové palacinky
- 2 ks vajce
 - 250 g Cake mix Liana
 - 50 g mleté vlašské orechy
 - 3 PL olej
 - 2 PL med
 - 1 Pl cukor
 - 1 PL Kakao tmavé Liana
 - 400 ml perlivá minerálka
 - 350 ml mlieko
 - štipka soli
 - nastrúhaná kôra z jedného citróna
 
Plnka
- 180 g zahustené nesladené mlieko
 - 30 g Puding Vanilka Liana
 - 100 ml mlieko
 - 3 PL med
 - 120 g maslo
 - 150 g rastlinná šľahačka
 
Ďalej potrebujeme
- olej na vymastenie panvice
 - Kakao tmavé Liana na posypanie
 
- Všetky suroviny na cesto vymiešame do hladkej zmesi. Necháme cca 10 minút odstáť. Na rozpálenej, olejom vymastenej panvici upečieme palacinky.
 - Nad parou si zohreme zahustené mlieko, pridáme pudingový prášok rozmiešaný s mliekom a miešame, kým nevznikne hustý krém. Za občasného miešania necháme vychladnúť.
 - Do vychladnutého krému zašľaháme zmäknuté maslo spolu s medom. Nakoniec vmiešame ušľahanú šľahačku. Palacinky natrieme krémom, zrolujeme a necháme v chladničke aspoň pol hodiny.
 - Pred podávaním posypeme kakaom.
 
- 2 ks vajce
 - 250 g Cake mix Liana
 - 50 g mleté vlašské orechy
 - 3 PL olej
 - 2 PL med
 - 1 Pl cukor
 - 1 PL Kakao tmavé Liana
 - 400 ml perlivá minerálka
 - 350 ml mlieko
 - štipka soli
 - nastrúhaná kôra z jedného citróna
 
Plnka
- 180 g zahustené nesladené mlieko
 - 30 g Puding Vanilka Liana
 - 100 ml mlieko
 - 3 PL med
 - 120 g maslo
 - 150 g rastlinná šľahačka
 
Ďalej potrebujeme
- olej na vymastenie panvice
 - Kakao tmavé Liana na posypanie
 
Produkty k receptu