Bezlepkové kváskové vafle

2:30 (h:m)
2:50 (h:m)
Porcie: 12 (ks)
Vy, ktorí radi kváskujete, nemusíte na raňajky jesť len kváskové pečivo so šunkou. Vyskúšajte sladké, kváskové vafľové raňajky.
Ingrediencie
Na ozdobu
  • javorový sirup, ovocie, šľahačka, džem ...

Nakúpiť Liana produkty z receptu

Postup

1. Rozpustíme maslo a pridáme ho do misky k ostatným surovinám.
2. Ručným mixérom vymiešame hladké, hustejšie cesto.
3. Zakryjeme fóliou a necháme kysnúť cca 2 hodiny.
4. Lyžicou zamiešame cesto. Rozohrejeme vaflovač.
5. Do vaflovača natrieme lyžicou cesto. Zavrieme a pečieme do chrumkava.
6. Ozdobíme podľa svojej chuti a fantázie.

Dobrý tip:
Upečte len toľko vaflí, koľko práve skonzumujete. Zvyšné cesto odložíme do chladničky a použijeme na ďalší deň. Cesto takto vydrží v chladničke aj 3 dni, takže si môžeme upiecť vždy čerstvé vafle.

Ohodnotiť recept

Prihláste sa, ak chcete pridať hodnotenie.

Ingrediencie
Na ozdobu
  • javorový sirup, ovocie, šľahačka, džem ...

Nakúpiť Liana produkty z receptu


Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Zásady používania cookies

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.