Bezlepkové domáce rezance do polievky

Bezlepkové domáce rezance do polievky

Pokračujte v tradícií predkov a urobte si chutné domáce rezance do nedeľňajšej polievky
Ingrediencie
Cesto

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Lyžicou spracujeme cesto z uvedených surovín.

2. Preložíme na pracovnú podložku posypanú ryžovou múkou a rozdelíme na 2 časti.

3. Jednu časť cesta rozvaľkáme a preložíme na kuchynskú utierku.

4. Narežeme na cca 5 cm pásiky. Uložíme na seba 4 ks pásikov a nakrájame na rezance.

5. V osolenej vriacej vode uvaríme toľko rezancov, koľko potrebujeme.

6. Ak vyplávajú na povrch povaríme ich ešte 6 minút. Scedíme, polejeme studenou vodou a olejom.

7. Ostatné nakrájané rezance dáme vysušiť na papier a použijeme neskôr.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné