Bezlepková bábovka TRI ŽELANIA

Bezlepková bábovka TRI ŽELANIA

Trvanie: 00:45 (h:m)
Bezlepková bábovka s tromi druhmi cesta - pomarančové, čokoládové a orechové. Ktoré je to Vaše želanie?
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Zmäknuté maslo vymiešame so 110 g práškového cukru do peny. Postupne po jednom zamiešame žĺtky a Vanilínový cukor. Pridáme polovicu Cake mix Liana a poriadne premiešame. Následne vysypeme zvyšnú Cake mix Liana a vyšľaháme hladké cesto.
  2. Bielky vyšľaháme do peny, pridáme zvyšný cukor a vyšľaháme do tuha. Sneh zľahka vmiešame do pripraveného cesta a rozdelíme ho na 3 časti. Do jednej pridáme nastrúhanú pomarančovú kôru, do druhej roztopenú čokoládu a do tretej časti orechy a trochu mlieka.
  3. Formu na bábovku vymastíme maslom a vysypeme kokosom. Cestá vrstvíme postupne; pomarančové cesto, čokoládové cesto a nakoniec orechové. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C 45 - 50 minút. Hotovú bábovku polejeme čokoládovou polevou.

Dobrý tip:
Ak použijeme silikónovú formu na bábovku nemusíme ju ničím vytierať ani vysypať.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.