Bezlepková bábovka TRI ŽELANIA
- 160 g cukor práškový
- 150 g maslo
- 140 g Cake mix Liana
- 50 g Čokoláda 70% Liana
- 50 g mleté orechy
- 1 PL mlieko
- 1 vrecko Vanilínový cukor Liana
- 3 ks vajcia
- 2 KL pomarančová kôra
Ďalej potrebujeme
- maslo na vymazanie formy
- kokos na vysypanie formy
- čokoládová poleva Liana
- Zmäknuté maslo vymiešame so 110 g práškového cukru do peny. Postupne po jednom zamiešame žĺtky a Vanilínový cukor. Pridáme polovicu Cake mix Liana a poriadne premiešame. Následne vysypeme zvyšnú Cake mix Liana a vyšľaháme hladké cesto.
- Bielky vyšľaháme do peny, pridáme zvyšný cukor a vyšľaháme do tuha. Sneh zľahka vmiešame do pripraveného cesta a rozdelíme ho na 3 časti. Do jednej pridáme nastrúhanú pomarančovú kôru, do druhej roztopenú čokoládu a do tretej časti orechy a trochu mlieka.
- Formu na bábovku vymastíme maslom a vysypeme kokosom. Cestá vrstvíme postupne; pomarančové cesto, čokoládové cesto a nakoniec orechové. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C 45 - 50 minút. Hotovú bábovku polejeme čokoládovou polevou.
Dobrý tip:
Ak použijeme silikónovú formu na bábovku nemusíme ju ničím vytierať ani vysypať.
- 160 g cukor práškový
- 150 g maslo
- 140 g Cake mix Liana
- 50 g Čokoláda 70% Liana
- 50 g mleté orechy
- 1 PL mlieko
- 1 vrecko Vanilínový cukor Liana
- 3 ks vajcia
- 2 KL pomarančová kôra
Ďalej potrebujeme
- maslo na vymazanie formy
- kokos na vysypanie formy
- čokoládová poleva Liana
Produkty k receptu