Bezlepková anglická krémeška

Bezlepková anglická krémeška

Trvanie: 02:30 (h:m) Porcie: 24 (ks)
Ingrediencie
Cesto
Plnka
Poleva
Dodatky
  • 2 banány

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Do misky nasypeme Cake mix, cukor, Salajku, rastlinný tuk, vajcia a mlieko. Z uvedených surovín vypracujeme ručne cesto a rozdelíme ho na 3 časti.

2. Na papieri na pečenie vyvaľkáme 3 cestá vo veľkosti plechu.

3. Dáme piecť na opačnú stranu plechu (28 x 38 cm) pri 180°C 10 minút.

4. Na vychladnutý prvý plát natrieme plnku, ktorú si rozdelíme na polovicu a poukladáme nakrájané banány.

5. Zakryjeme druhým plátom a natrieme druhú polovicu plnky.

6. Priložíme tretí plát a polejeme vrch čokoládovou polevou.

7. Necháme stuhnúť do druhého dňa.

Postup plnka:

1. Uvaríme mlieko spolu so Zlatým krémom, vajíčkom a mixom kryštálového a vanilínového cukru.

2. Hotový puding necháme vychladnúť.

3. Následne rozmixujeme maslo s práškovým cukrom a po lyžičke primixujeme studený puding.

4. Plnkou natrieme pláty.

Postup čokoládová poleva:

1. Všetky potrebné suroviny rozpustíme nad parou a polejeme koláč.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
Plnka
Poleva
Dodatky
  • 2 banány

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné