Cheesecake deň a noc

Cheesecake deň a noc

Duration: 00:30 (h:m) Portions: 12 (pcs)
alebo krásne zasnežený nepečený cheesecake
Ingredients
Sušienková hmota
  • 200 g pomleté maslové sušienky,
  • 1 PL Kakao tmavé Liana
  • 100 g maslo,
  • 2-3 PL mlieko
Krém
Poleva
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

1. Sušienky pripravené podľa receptu na bezkepkové sušienky pomelieme alebo podrvíme, zmiešame ich s kakaom, roztopeným maslom a mliekom. Natlačíme ich na dno tortovej formy. Odložíme do chladničky.

2. Želatínu necháme napučať v 20 ml mlieka. Šľahačku Liana vyšľaháme v 150 ml mlieka. Primiešame ostatné suroviny a nakoniec napučanú želatínu zahrejeme v mikrovlnnej rúre do rozpustenia kryštálikov a ihneď zašľaháme elektrickým šľahačom do pripravenej smotanovej masy. nakoniec zľahka vmiešame nastrúhanú bielu čokoládu. Na sušienkovú hmotu vylejeme pripravený krém. Dáme do chladničky do nasledujúceho dňa stuhnúť.

3.Polejeme čokoládovou polevou. Povrch posypeme kokosom alebo nastrúhanou bielou čokoládou.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Sušienková hmota
  • 200 g pomleté maslové sušienky,
  • 1 PL Kakao tmavé Liana
  • 100 g maslo,
  • 2-3 PL mlieko
Krém
Poleva
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné