Tvarohová vanilkovo-kakaová pena

0:20 (h:m)
2:20 (h:m)
Vynikajúci dezert z tvarohu, vanilky a kakaa. Recept jednoduchý na prípravu.
Ingrediencie

Nakúpiť Liana produkty z receptu

Postup

1. Vo vyššej nádobe vyšľaháme Šľahačkové potešenie so 400 ml mlieka. Pridáme tvaroh, Vanilínový cukor, práškový cukor.

2. Do 100 ml horúcej vody vsypeme Želatínu číru a prešľaháme elektrickým šľahačom do rozpustenia želatíny. Ihneď zašľaháme do šľahačkovo - tvarohovej masy.

3. Na hlboký plech alebo do tortovej formy poukladáme piškóty, vylejeme polovicu peny a znova poukladáme piškóty. Na piškóty môžeme dať na kolieska nakrájané banány a vylejeme druhú polovicu peny, do ktorej pridáme 1 PL Kakaa tmavého, prípadne podľa chuti ešte dosladíme cukrom.

4. Necháme stuhnúť v chladničke.

Dobrý tip:
Týmto spôsobom môžeme pripraviť tvarohovú penu aj do dezertných pohárov.

Ohodnotiť recept

Prihláste sa, ak chcete pridať hodnotenie.

Ingrediencie

Nakúpiť Liana produkty z receptu


Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Zásady používania cookies

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.