Bezlepkové parížske rožky
play

Bezlepkové parížske rožky

Na Vianoce, Veľkú noc aj v bežný deň, parížske rožky sa hodia kedykoľvek.
Ingrediencie
Krém
Ďalej potrebujeme
  • čokoládová poleva
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. V mise dôkladne spojíme orechy, Universal mix, cukor, soľ a vajcia.
  2. Pomocou cukrárskeho vrecka nanesieme zmes do tvaru rohlíkov na plech vyložený papierom na pečenie alebo teflónovou podložkou.
  3. Pečieme pri 160-170°C 20 minút. Necháme vychladnúť
  4. Čokoládu s trochou rastlinnej smotany roztopíme v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli. Stužovač rozmiešame vo vode.
  5. Zvyšnú smotanu vyšľaháme do polotuha, postupne pridáme stužovač rozmiešaný vo vode a roztopenú čokoládu. Dôkladne prešľaháme.
  6. Krém nanášame na upečený základ pomocou cukrárskeho vrecka so zdobiacou špičkou. Necháme na chladnom mieste zatuhnúť.
  7. Namáčame v čokoládovej poleve.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Krém
Ďalej potrebujeme
  • čokoládová poleva
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné