Domáce bezlepkové pirohy

0:30 (h:m)
0:50 (h:m)
Domáce, bezlepkové, bezvaječné pirohy
Ingrediencie
Cesto

Nakúpiť Liana produkty z receptu

Postup

1. Všetky suroviny spracujeme lyžicou alebo rukou na hladké, hustejšie cesto.
2. Necháme 5 minút odpočinúť. Následne na tenko rozvaľkáme na podložke, posypávame najlepšie ryžovou múkou. Plníme podľa vlastnej chuti lekvárom, tvarohom, bryndzou...
3. Uvaríme v osolenej vriacej vode 15-17 minút.
4. Precedíme, polejeme maslom a posypeme práškovým cukrom, prípadne trošku osolíme podľa chuti.

Ohodnotiť recept

Prihláste sa, ak chcete pridať hodnotenie.

Ingrediencie
Cesto

Nakúpiť Liana produkty z receptu


Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Zásady používania cookies

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.