Bezlepkový smotanový posúch s klobásou

  • Pre milovníkov kváskovania - verzia bezlepkového kváskového posúchu s klobásou.
pre recept na Bezlepkové pizzové posúchy kliknite sem.
Bezlepkový smotanový posúch s klobásou
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    18:00
    (h:m)
  • Porcie
    4 - 6
    (ks)

Ingrediencie

1. deň rozkvas:
150 g Bread mix white Liana
200 g voda
1 PL kvások
 
2. deň cesto:
200 g Bread mix white Liana
125 ml voda
2 KL pesto z medvedieho cesnaku
1 KL soľ
 
Plnka:
200 g kyslá smotana
150 g klobása
½ KL mletá červená paprika
štipka soli
petržlenová vňať
 
Ďalej potrebujeme:
ryžová múka Liana na podsypanie
olej na potretie 

 

Postup

1. Suroviny na rozkvas zmiešame v miske, prikryjeme fóliou a necháme na teplom mieste kysnúť 10 - 12 hodín. 
 
2. Nasledujúci deň dáme pripravený rozkvas do kuchynského robota spolu s ostatnými surovinami z druhého dňa. Vypracujeme cesto, ktoré opäť prikryjeme a necháme v teple kysnúť 4 hodiny. 
 
3. Cesto preložíme na pomúčenú dosku a premiesime. Plech vystelieme papierom pečenie a naolejovanými rukami roztlačíme cesto po celom plechu. Necháme podkysnúť 1 hodinu. 
 
4. V kyslej smotane rozmiešame soľ a mletú červenú papriku. Potrieme cesto, poukladáme na kolieska nakrájanú klobásu a posypeme petržlenovou vňaťou. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 200°C cca 30 minút.
 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa LIANA GOLIAŠ s.r.o.
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.