Bezlepkový mrkvový linzer s tvarohom

Bezlepkový mrkvový linzer s tvarohom

Trvanie: 01:30 (h:m) Porcie: 40 (ks)
Mrkva sa dá použiť aj pri pečení a v kombinácii s tvarohom vznikne úžasná pochúťka
Ingrediencie
Cesto
Tvarohová plnka

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. 1. Do misky dáme všetky suroviny na cesto (Cake mix, cukor, polevu, zmäknutý rastlinný tuk, vajcia a mrkvu).
  2. 2. Spracujeme cesto, zabalíme ho do mikroténového sáčka a necháme 1 hodinu odležať v chladničke.
  3. 3. Za ten čas si urobíme tvarohovú plnku: 500 g hrudkovitý tvaroh, 3 PL práškový cukor, vanilínový cukor, žĺtok. Všetko spolu vymiešame potom pridáme zmes Cake mix a premiešame.
  4. 4. Urobíme tuhý sneh z bielkov a 2 PL práškového cukru.
  5. 5. Pridáme do tvarohovej masy.
  6. 6. Vyberieme cesto z chladničky a rozdelíme ho a polovicu.
  7. 7. Na papieri na pečenie rozvaľkáme cesto a prenesieme na plech.
  8. 8. Natrieme tvarohovú plnku.
  9. 9. Na papieri na pečenie vyvaľkáme druhé cesto a valčekom prenesieme na plech.
  10. 10. Popicháme vidličkou a dáme piecť na 200 °C cca 40 minút.
  11. 11. Upečený koláč pocukrujeme.
  12. 12. Vychladnutý zákusok môžeme nakrájať na štvorce.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
Tvarohová plnka

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné