Bezlepkový liptovský prekladanec
- 150 g Cake mix Liana
- 150 g cukor práškový
- 150 g Čokoláda 70% Liana
- 150 g mandle
- 150 g maslo
- 5 vajcia
- 1 KL Poleva citrónová Liana
Ďalej potrebujeme
- maslo na vymastenie plechu
- kokos na vysypanie plechu
- Žĺtky s cukrom a maslom vyšľaháme do peny. Pridáme Cake mix zmiešanú s citrónovou polevou a zľahka vmiešame tuhý sneh z bielkov. Rozdelíme na 2 časti a do jednej primiešame nastrúhanú 70% čokoládu.
- Do jedného cukrárskeho vrecka dáme svetlé cesto a druhé cukrárske vrecko naplníme tmavým cestom. Plech vymastíme a vysypeme kokosom. V šikmých pásoch striedavo vrstvíme biele a tmavé cesto. Posypeme sekanými mandľami a upečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C 20 - 25 minút. Pred servírovaním posypeme práškovým cukrom.
- 150 g Cake mix Liana
- 150 g cukor práškový
- 150 g Čokoláda 70% Liana
- 150 g mandle
- 150 g maslo
- 5 vajcia
- 1 KL Poleva citrónová Liana
Ďalej potrebujeme
- maslo na vymastenie plechu
- kokos na vysypanie plechu
Produkty k receptu