Bezlepkový liptovský prekladanec

  • Čokoládové cesto je menej sladké, pretože sme použili kvalitnú 70% čokoládu, takže v spojení s bielym cestom vytvára chutnú vyváženú kombináciu.
Bezlepkový liptovský prekladanec
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:30
    (h:m)
  • Porcie
    15
    (ks)

Ingrediencie

150 g Cake mix Liana
150 g cukor práškový
150 g Čokoláda 70% Liana
150 g mandle
150 g maslo
5 vajcia
1 KL Poleva citrónová Liana
 
Ďalej potrebujeme:
maslo na vymastenie plechu
kokos na vysypanie plechu

 

Postup

1. Žĺtky s cukrom a maslom vyšľaháme do peny. Pridáme Cake mix zmiešanú s citrónovou polevou a zľahka vmiešame tuhý sneh z bielkov. Rozdelíme na 2 časti a do jednej primiešame nastrúhanú 70% čokoládu. 
 
2. Do jedného cukrárskeho vrecka dáme svetlé cesto a druhé cukrárske vrecko naplníme tmavým cestom. Plech vymastíme a vysypeme kokosom. V šikmých pásoch striedavo vrstvíme biele a tmavé cesto. Posypeme sekanými mandľami a upečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C 20 - 25 minút. Pred servírovaním posypeme práškovým cukrom.
 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.