Bezlepkové kinder mliečne rezy
Cesto
- 3 ks vajce
 - 3 PL cukor práškový
 - 3 PL teplá voda
 - 3 PL Cake mix Liana
 - 2 PL Kakao tmavé Liana
 - 20 g Vanilínový cukor Liana
 
Smotanový krém:
- 250 ml smotana 33%
 - 10 g Želatína číra Liana
 - 2 PL med
 
Čokoládová plnka
- 100 g Čokoláda mliečna Liana
 - 50 g rastlinný tuk
 - 1/2 PL voda
 - 1 PL olej
 
Čokoládová poleva
- 100 g Čokoláda mliečna Liana
 - 50 g rastlinný tuk
 - 2-3 PL olej
 - 1 PL voda
 

- Bielky vyšľaháme na tuhý sneh.
 - Žĺtky vyšľaháme s cukrom, postupne pridávame vodu.
 - Ručne vmiešame preosiatú Cake mix s kakaom a na koniec zapracujeme pripravený sneh.
 - Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme pri 200°C 10 minút. Necháme vychladnúť.
 - Korpus rozrežeme na polovicu a uložíme do nastaviteľnej formy.
 - Na korpus natrieme prvý smotanový krém a necháme stuhnúť v chladničke.
 - Pripravíme čokoládovú plnku, ktorú rozotrieme na stuhnutý smotanový krém. Opäť vložíme do chladničky.
 - Medzitým pripravíme druhý smotanový krém, ktorý rozotrieme na stuhnutú čokoládu a necháme mierne zatuhnúť.
 - Na mierne zatuhnutý smotanotý krém uložíme druhú polovicu korpusu, polejeme čokoládovou polevou a necháme stuhnúť v chladničke.
 
Postup smotanový krém:
- 5 g želatíny necháme napučať v asi 10 ml smotany na šľahanie. Napučanú želatínu rozpustíme v mikrovlnnej rúre.
 - 115 ml smotany na šľahanie vyšľaháme, pridáme želatínu, osladíme 1 PL medu a dôkladne prešľaháme.
 
Postup čokoládová plnka/čokoládová poleva:
- Všetky suroviny spolu roztopíme v mikrovlnnej rúre.
 
Cesto
- 3 ks vajce
 - 3 PL cukor práškový
 - 3 PL teplá voda
 - 3 PL Cake mix Liana
 - 2 PL Kakao tmavé Liana
 - 20 g Vanilínový cukor Liana
 
Smotanový krém:
- 250 ml smotana 33%
 - 10 g Želatína číra Liana
 - 2 PL med
 
Čokoládová plnka
- 100 g Čokoláda mliečna Liana
 - 50 g rastlinný tuk
 - 1/2 PL voda
 - 1 PL olej
 
Čokoládová poleva
- 100 g Čokoláda mliečna Liana
 - 50 g rastlinný tuk
 - 2-3 PL olej
 - 1 PL voda
 

Produkty k receptu