Bezlepkový brownies s vanilkovým pudingom

  • Všestranný zákusok, ktorý dokáže zahnať chuť na sladké rýchlo a jednoducho.
Bezlepkový brownies s vanilkovým pudingom
  • 80
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:60
    (h:m)
  • Porcie
    10 - 12
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
155 g hnedý cukor
140 g Čokoláda 70% Liana 
140 g maslo
100 g lieskové alebo vlašské orechy
80   g Cake mix Liana
40   g Kakao tmavé Liana
2,5 KL instantná káva
1,5 vrecka Vanilínový cukor Liana
1 PL voda 
 
Krém:
1 vrecko Vanilínový cukor Liana
25 g Puding VANILKA Liana
300 ml mlieko
50    ml vaječný koňak
1,5 PL cukor
 
Ďalej potrebujeme:
zavárané čučoriedky alebo iné ovocie podľa chuti
 
 
 
 
 

Postup

1. Maslo a čokoládu rozpustíme nad parou a pridáme kávu rozpustenú vo vode. Ovocie necháme odtiecť od šťavy. 
 
2. Pripravíme suchú zmes - orechy posekáme na väčšie kúsky a zmiešame s preosiatym kakaom a Cake mix. 
 
3. Hnedý a vanilínový cukor vyšľaháme s vajíčkami do peny a pridáme suchú zmes. Poriadne premiešame a vylejeme vychladnutú čokoládu. Ponalievame do silikónovej formy a vrch posypeme zaváraným ovocím. 
 
4. Rúru vyhrejeme na 170°C a pečieme 20 - 25 minút. 
 
5. Na prípravu krému zmiešame suroviny a uvaríme krém. Servírujeme priamo na tanieri spolu s brownies. 
 
Dobrý tip:
Brownies nepečieme dlhšie ako je uvedený čas, aby sa nevysušilo cesto. Na povrchu má byť suchšie a vo vnútri vláčne a šťavnaté. 
 

Čo si myslíte o tomto recepte?

80
Počet hodnotení: 1
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.