Bezlepkový brownies s vanilkovým pudingom
Cesto
- 155 g hnedý cukor
- 140 g Čokoláda 70% Liana
- 140 g maslo
- 100 g lieskové alebo vlašské orechy
- 80 g Cake mix Liana
- 40 g Kakao tmavé Liana
- 2,5 KL instantná káva
- 1,5 vrecka Vanilínový cukor Liana
- 1 PL voda
Krém
- 1 vrecko Vanilínový cukor Liana
- 25 g Puding VANILKA Liana
- 300 ml mlieko
- 50 ml vaječný koňak
- 1,5 PL cukor
Ďalej potrebujeme
- zavárané čučoriedky alebo iné ovocie podľa chuti
- Maslo a čokoládu rozpustíme nad parou a pridáme kávu rozpustenú vo vode. Ovocie necháme odtiecť od šťavy.
- Pripravíme suchú zmes - orechy posekáme na väčšie kúsky a zmiešame s preosiatym kakaom a Cake mix.
- Hnedý a vanilínový cukor vyšľaháme s vajíčkami do peny a pridáme suchú zmes. Poriadne premiešame a vylejeme vychladnutú čokoládu. Ponalievame do silikónovej formy a vrch posypeme zaváraným ovocím.
- Rúru vyhrejeme na 170°C a pečieme 20 - 25 minút.
- Na prípravu krému zmiešame suroviny a uvaríme krém. Servírujeme priamo na tanieri spolu s brownies.
Dobrý tip:
Brownies nepečieme dlhšie ako je uvedený čas, aby sa nevysušilo cesto. Na povrchu má byť suchšie a vo vnútri vláčne a šťavnaté.
Cesto
- 155 g hnedý cukor
- 140 g Čokoláda 70% Liana
- 140 g maslo
- 100 g lieskové alebo vlašské orechy
- 80 g Cake mix Liana
- 40 g Kakao tmavé Liana
- 2,5 KL instantná káva
- 1,5 vrecka Vanilínový cukor Liana
- 1 PL voda
Krém
- 1 vrecko Vanilínový cukor Liana
- 25 g Puding VANILKA Liana
- 300 ml mlieko
- 50 ml vaječný koňak
- 1,5 PL cukor
Ďalej potrebujeme
- zavárané čučoriedky alebo iné ovocie podľa chuti
Produkty k receptu