Bezlepkový brownies s arašidovým maslom

  • Dokonalý koláč pre všetkých milovníkov čokolády, chutný, vláčny a s príjemnou arašidovou chuťou.
Pre recept na Bezlepkový brownies s vanilkovým pudingom kliknite sem.
Bezlepkový brownies s arašidovým maslom
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:40
    (h:m)
  • Porcie
    15
    (ks)

Ingrediencie

330 g Čokoláda Liana 70% 
330 g maslo
150 g cukor
110 g Cake mix Liana
150 g vlašské orechy
90 g lieskovce
30 g mandle
4 ks vajce
2 PL arašidové maslo
2 PL voda
1 vrecko Vanilínový cukor Liana
3 KL instantná káva

 

 

Postup

1. Čokoládu, orechy a lieskovce posekáme v sekáčiku. Mandle pomelieme na jemno a zmiešme s Cake mix Liana a cukrom. Spojíme všetky suché suroviny a v druhej miske zmiešame vajcia, roztopené maslo a kávu rozpustenú vo vode. Mokré suroviny pridáme k suchým, rozmiešame a vylejeme na menší plech vystlaný papierom na pečenie.
 
2. Mierne ohrejeme arašidové maslo, nalejeme na pripravené cesto a prejdeme paličkou cez maslo, aby sa vytvorili vlnovky. Pečieme v rúre vyhriatej na 170°C 30 minút. Čas pečenia je potrebné dodržať, aby koláč ostal vláčny.
 
 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.