Bezlepkové škoricové rožteky

Bezlepkové škoricové rožteky

Trvanie: 01:30 (h:m) Porcie: 16 (ks)
Krehké rožteky plnené škoricovým cukrom
Ingrediencie
Cesto 1
Cesto 2
Dodatky

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. 1. Spracujeme suroviny na cesto 1 a odložíme do chladničky na 15 minút.
  2. 2. Medzitým urobíme cesto 2. Prenesieme na pracovnú podložku podsypanú ryžovou múkou a rozvaľkáme.
  3. 3. Z chladničky vyberieme maslové cesto (cesto 1 ) a položíme do stredu cesta 2 .
  4. 4. Boky z cesta 2 preložíme na maslové cesto, rozvaľkáme a preložíme na štvorec. Necháme v chladničke cca 15 minút.
  5. 5. Cesto rozdelíme na 2 časti a každú časť vyvaľkáme na kruh s hrúbkou 3 mm. Rozdelíme radielkom na 8 častí. Husto posypeme škoricovým cukrom a od kraja zvinieme na rožtek.
  6. 6. Plech vystelieme papierom na pečenie, uložíme rožteky koncom dole a potrieme žĺtkom.
  7. 7. Pečieme pri teplote 180°C 25 minút a upečené pocukrujeme.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto 1
Cesto 2
Dodatky

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné