Bezlepkové poľské jablkové lievance RACUCHY
- 1 pohár Cake mix Liana
- 6 menšie jablká
- 2 vajcia
- 1 PL cukor
- ¾ pohára perlivá voda
Ďalej potrebujeme
- pohár s objemom 250 ml
- škoricový cukor Liana
- Jablká ošúpeme, nastrúhame na strúhadle a vytlačíme z nich prebytočnú vodu.
- V ďalšej miske vyšľaháme vajíčka s cukrom, vodou a vareškou primiešame Cake mix a jablká. Vymiešame a na panvicu ukladáme hrubšie placky. Pečieme na rozpálenom oleji z oboch strán.
- Hotové preložíme na obrúsok, aby sa odsal prebytočný olej. Horúce posypeme práškovým a škoricovým cukrom.
Dobrý tip:
Lievance môžeme pripraviť aj z Universal mix Liana namiesto Cake mix Liana. Ak sa rozhodneme pre Universal mix je potrebné pridať ½ KL Kypriaceho prášku do pečiva Liana.
- 1 pohár Cake mix Liana
- 6 menšie jablká
- 2 vajcia
- 1 PL cukor
- ¾ pohára perlivá voda
Ďalej potrebujeme
- pohár s objemom 250 ml
- škoricový cukor Liana
Produkty k receptu