Bezlepkové malinové srdiečka

  • Ružové, voňavé malinové cesto s našim LianaVitom malina.
pre recept na Bezlepkové linecké koláčiky takmer bez masla kliknite sem.
Bezlepkové malinové srdiečka
  • 83
    hodnotenie
  • Trvanie
    02:00
    (h:m)
  • Porcie
    27 zlepených
    (ks)

Ingrediencie

1 ks LianaVIT malina 
1 ks vajce
250 g Cake mix Liana
120 g práškový cukor
150 g maslo 
200 g malinový džem 

Postup

1. Celé vajce rozbijeme do väčšieho pohára. Vysypeme LianaVIT malina a vymiešame (pozor napení to).
2. Do misky nasypeme Cake mix, cukor, nakrájané zmäknuté maslo, malinovú zmes a vypracujeme rukou nelepivé cesto.
3. Cesto zabalíme do fólie a necháme v chladničke cca 2 hodiny.
4. Na pomúčenej doske rozdelíme cesto na 3 - 4 menšie časti a vyvaľkáme na hrúbku 3 - 4 mm.
5. Povykrajujeme srdiečka. Polovicu vykrojíme s dierkou v strede a uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.
6. Vyhrejeme rúru na 180°C a pečieme cca 8 minút (pečieme podľa typu rúry tak, aby nezačali hnednúť. Musia ostať pekne ružové).
7. Po vychladnutí zlepíme malinovým džemom. 
 

Čo si myslíte o tomto recepte?

83
Počet hodnotení: 3
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.