Bezlepkové cviklové cestoviny

Bezlepkové cviklové cestoviny

Trvanie: 01:30 (h:m)
Domáce cestoviny trochu inak - farebnejšie a doplnené o vitamíny v podobe cvikly.
Ingrediencie
Cesto
Cviklové pyré
  • 200 g cvikla
  • 1,5 PL voda
  • 1 KL vínny ocot
  • 1 PL olivový olej
  • Olivový olej na omastenie hotových cestovín
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Cviklu ošúpeme, nakrájame na malé kúsky a v miske zmiešame s lyžicou olivového oleja. Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme vo vyhriatej rúre pri 200°C 30 minút (pokiaľ nie je cvikla mäkká). Necháme vychladnúť.
  2. Vychladnutú cviklu zmiešame s octom, vodou a vymixujeme pyré. Do kuchynského robota dáme Universal mix, soľ, korenie, vajcia, 1,5 KL olivového oleja a cviklové pyré. Vypracujeme hladké cesto a prenesieme na pomúčenú dosku. Cesto premiesime, vypracujeme bochník, zabalíme do fólie a necháme 60 minút odležať.
  3. Na pomúčenej doske nakrájame požadovaný tvar cestovín, necháme 15 minút obschnúť a uvaríme vo vriacej osolenej vode.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
Cviklové pyré
  • 200 g cvikla
  • 1,5 PL voda
  • 1 KL vínny ocot
  • 1 PL olivový olej
  • Olivový olej na omastenie hotových cestovín
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné