Bezlepkové bryndzové krekry
- 100 g Universal mix Liana
- 200 g tvrdý syr
- 100 g maslo
- 100 g bryndza
- 50 g Cake mix Liana
- 1 KL cesnak sušený
- 2 KL korenie na pizzu
- ¼ KL soľ
- vajce
Ďalej potrebujeme
- Universal mix Liana na podsypanie
- Tvrdý syr nastrúhame na jemno. Pridáme zvyšné suroviny a rukou vypracujeme nelepivé cesto. Zabalíme do fólie a necháme aspoň 20 minút odležať v chladničke.
- Na pomúčenej pracovnej doske rozdelíme cesto na 8 častí. Z každej vypracujeme malý bochník. Rozvaľkáme na tenko do tvaru kruhu. Hrubšou slamkou urobíme v ceste diery a rozrežeme na 8 častí. Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.
- Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C 10 - 12 minút.
- 100 g Universal mix Liana
- 200 g tvrdý syr
- 100 g maslo
- 100 g bryndza
- 50 g Cake mix Liana
- 1 KL cesnak sušený
- 2 KL korenie na pizzu
- ¼ KL soľ
- vajce
Ďalej potrebujeme
- Universal mix Liana na podsypanie
Produkty k receptu