Bezlepkové bryndzové krekry

  • Domáce slané chrumkanie s obľúbenou tradičnou slovenskou pochúťkou; bryndzou.
pre recept na Bezlepkové lístkové krekry kliknite sem.
Bezlepkové bryndzové krekry
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:30
    (h:m)
  • Porcie
    64
    (ks)

Ingrediencie

100 g  Universal mix Liana
200 g  tvrdý syr
100 g  maslo
100 g  bryndza
50 g  Cake mix Liana
1 KL  cesnak sušený
2 KL  korenie na pizzu
¼ KL  soľ
vajce
 
Ďalej potrebujeme:
Universal mix Liana na podsypanie 
 
 

 

Postup

1. Tvrdý syr nastrúhame na jemno. Pridáme zvyšné suroviny a rukou vypracujeme nelepivé cesto. Zabalíme do fólie a necháme aspoň 20 minút odležať v chladničke.
 
2. Na pomúčenej pracovnej doske rozdelíme cesto na 8 častí. Z každej vypracujeme malý bochník. Rozvaľkáme na tenko do tvaru kruhu. Hrubšou slamkou urobíme v ceste diery a rozrežeme na 8 častí. Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. 
 
3. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C 10 - 12 minút. 
 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.