Bezlepková ovocno-tvarohová piškóta
play

Bezlepková ovocno-tvarohová piškóta

Aj váš už prestala baviť ovocná bublanina, vyskúšajte túto piškótu bez lepku.
Ingrediencie
Tvarohová náplň
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Zmäknuté maslo vyšľaháme spolu s cukrom, postupne po jednom pridávame vajcia. Ručne vmiešame Cake mix zmiešanú so Zlatým krémom. Cesto zriedime približne 80-100 ml smotany na šľahanie.
  2. Väčšiu polovicu cesta rozotrieme do formy vystlanej papierom na pečenie.
  3. Na cesto nanesieme tvarohovú náplň, ktorú získame vymiešaním tvarohu s cukrom a Zlatým krémom.
  4. Rovnomerne rozložíme ovocie a prikryjeme zvyšným cestom, ktoré sme ešte viac zriedili zvyšnou smotanou na šľahanie.
  5. Pečieme pri 170°C 30 minút.
  6. Pred podávaním posypeme dekoračným práškovým cukrom.
Pridať hodnotenie
* *
Ingrediencie
Tvarohová náplň
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné