Bezlepková kakaová marlenka
Ingrediencie
Cesto:
150 g rastlinný tuk
3 PL med
3 vajcia
230 g práškový cukor
½ KL Sóda bikarbóna Liana
1 KL ocot
2 PL Kakao tmavé Liana Exclusive
150 g Fine mix Liana
250 g Cake mix Liana
Plnka:
250 g maslo
600 ml mlieko
1 ks Puding mliečna čokoláda Liana Exclusive
4 PL kryštálový cukor
1 kondenzované karamelové mlieko
2 PL koňak
Dodatky:
30 g orechy na vrch marlenky
Postup
1. Z mlieka, pudingu a cukru uvaríme puding, ktorý necháme dobre vychladnúť.
2. Vmixujeme ho do vyšľahaného masla.
3. Nakoniec prišľaháme kondenzované karamelové mlieko a koňak. Plnku rozdelíme do 5 misiek.