Bezlepkové mačacie jazýčky

2:40 (h:m)
3:00 (h:m)
Porcie: 55 (ks)
Pre všetky mlsné jazýčky.
Ingrediencie
Cesto
Krém
  • 200 g čokoládovo - orieškový krém
  • 90 g maslo
Čokoládová poleva
Ďalej potrebujeme

Nakúpiť Liana produkty z receptu

Postup
  1. V kuchynskom robote vymiešame suroviny na cesto. Zabalíme do fólie a necháme odležať v chladničke aspoň 2 hodiny.
  2. Cesto rozdelíme na 2 časti na pomúčenej pracovnej doske. Vyvaľkáme pláty s hrúbkou 3 mm a vykrajujeme jazýčky. Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C cca 8 minút. Necháme vychladnúť.
  3. Čokoládu a rastlinný tuk roztopíme nad parou. Polovicu jazýčkov namáčame do čokolády z oboch koncov a posypeme kokosom. Necháme stuhnúť.
  4. Čokoládovo - orieškový krém a maslo izbovej teploty vyšľaháme do jemného krému. Zdobiacim vreckom nanesieme krém na spodnú časť jazýčkov. Prikryjeme druhou časťou a necháme stuhnúť.
Ohodnotiť recept

Prihláste sa, ak chcete pridať hodnotenie.

Ingrediencie
Cesto
Krém
  • 200 g čokoládovo - orieškový krém
  • 90 g maslo
Čokoládová poleva
Ďalej potrebujeme

Nakúpiť Liana produkty z receptu


Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Zásady používania cookies

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.