Toffifee rezy

  • Lahodná čokoláda, stužovač šľahačky s príchuťou toffee a oriešky. Kombinácia, ktorú keď vyskúšate už inú nebudete chcieť.
Toffifee rezy
  • 79
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:60
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

Piškóta:
1 vrecko Kypriaci prášok do pečiva Liana
2 PL Kakao tmavé Liana
250 g múka polohrubá
300 g cukor práškový
200 ml mlieko
100 ml olej
3 vajcia
 
Plnka:
250 g skaramelizované kondenzované mlieko
100 g Stužovač šľahačky Liana TOFFEE
500 ml smotana na šľahanie
100 g mleté orechy
 
Poleva:
250 g Čokoláda Liana 45%
100 ml smotana na šľahanie

 

 

 

Postup

1. Bielky vyšľaháme s cukrom, postupne pridáme žĺtky, mlieko, olej a nakoniec zľahka vareškou vmiešame múku s Kakaom tmavým a Kypriacim práškom do pečiva. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme.

2. Ihneď po upečení na piškótu natrieme teplé skaramelizované kondenzované mlieko a posypeme pomletými orechami. Časť orieškov necháme na posypanie čokoládovej polevy.

3. Vymiešame Stužovač šľahačky TOFFEE s vodou a so šľahačkou. Nanesieme na vychladnutú piškótu s karamelom.

4. Čokoládu so smotanou na šľahanie roztopíme a nalejeme na šľahačkovú plnku. Nakoniec posypeme mletými orieškami.
 
Dobrý tip:
Zákusok môžeme pripraviť aj v bezlepkovej verzii, namiesto múky dáme Cake mix Liana a vynecháme Kypriaci prášok, ktorý už zmes obsahuje.

 

 

 

Produkty k receptu

Čo si myslíte o tomto recepte?

79
Počet hodnotení: 1
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.