Bezlepkový perník s krémovou náplňou

Bezlepkový perník s krémovou náplňou

Trvanie: 01:00 (h:m)
Ingrediencie
Cesto
  • 2 ks vajce
  • 250 g kryštálový cukor
  • 400 ml mlieko
  • 120 ml olej
  • 300 g Fine mix Liana
Plnka
Ďalej potrebujeme
  • čokoládová poleva

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1.V mise vyšľaháme vajíčka s cukrom, primiešavame ostatné suroviny. Pripravíme hladké cesto, ktoré vylejeme na papierom vyložený plech. Pečieme na 175°C 20 - 25 minút. Necháme vychladnúť.

2. Medzitým si pripravíme plnku. Z mlieka, zlatého krému a vanilínového cukru uvaríme puding, ktorý necháme vychladnúť. Vymiešame maslo s cukrom, pridáme orechy, trocha rumu a napokon puding. Krém natrieme na upečený plát a polejeme čokoládovou polevou.

Pridať hodnotenie
* *
Ingrediencie
Cesto
  • 2 ks vajce
  • 250 g kryštálový cukor
  • 400 ml mlieko
  • 120 ml olej
  • 300 g Fine mix Liana
Plnka
Ďalej potrebujeme
  • čokoládová poleva

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné