Bezlepkový perník s krémovou náplňou
Ingrediencie
Cesto:
2 ks vajce
250 g kryštálový cukor
400 ml mlieko
120 ml olej
300 g Fine mix Liana
Plnka:
400 ml mlieko
1 ks Zlatý krém Liana
1 ks Vanilínový cukor Liana
250 g maslo
150 g práškový cukor
100 g mleté orechy
250 g kryštálový cukor
400 ml mlieko
120 ml olej
300 g Fine mix Liana
Plnka:
400 ml mlieko
1 ks Zlatý krém Liana
1 ks Vanilínový cukor Liana
250 g maslo
150 g práškový cukor
100 g mleté orechy
trochu rum
Ďalej potrebujeme:
čokoládová poleva
Postup
1.V mise vyšľaháme vajíčka s cukrom, primiešavame ostatné suroviny. Pripravíme hladké cesto, ktoré vylejeme na papierom vyložený plech. Pečieme na 175°C 20 - 25 minút. Necháme vychladnúť.
2. Medzitým si pripravíme plnku. Z mlieka, zlatého krému a vanilínového cukru uvaríme puding, ktorý necháme vychladnúť. Vymiešame maslo s cukrom, pridáme orechy, trocha rumu a napokon puding. Krém natrieme na upečený plát a polejeme čokoládovou polevou.