Bezlepkový cuketový nákyp

  • Vďačný recept, do ktorého môžete nakrájať napr. mäso z obeda, šampiňóny, slaninu. Výborné pohostenie pre návštevu, ktoré je hotové rýchlo.
Bezlepkový cuketový nákyp
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:60
    (h:m)
  • Porcie
    30
    (ks)

Ingrediencie

700 g cuketa
200 g tvrdý syr
200 g šunka
1 ks cibuľa
4 ks vajíčka
50 ml olej
1 ks Kypriaci prášok do pečiva Liana
4 strúčiky cesnaku
2 lyžičky vegeta
1 lyžička soľ
250 g Universal  mix Liana
 
Dodatky:
mleté čierne korenie
petržlenová vňať

Postup

1. Na väčšom strúhadle nastrúhame cuketu, syr a cibuľu. Pridáme pretlačený cesnak, na kúsky nakrájanú šunku, vajcia, olej a dochutíme soľou, vegetou, petržlenovou vňaťkou a čiernym korením. Všetko premiešame a prisypeme Universal mix a kypriaci prášok do pečiva.
 
2. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme vo vyhriatej rúre pri 190°C 30 - 35 minút. 
 
3. Cuketový nákyp necháme vychladnúť. Podávame so zeleninou, dipom alebo samotné. 
 

 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.