Bezlepkoví ježkovia
Cesto
- 300 g Cake mix Liana
- 40 g rastlinný tuk na pečenie
- 100 g práškový cukor
- 2 ks vajcia
- 1 ks Vanilínový cukor Liana
Dodatky
- 30 ks polovičiek orechov
- čokoládová poleva
- kokos na obaľovanie
- 1. Z Cake mix, tuku, cukru a vajíčok vypracujeme cesto, ktoré rozvaľkáme na 3 mm hrúbku.
- 2. Okrúhlym vykrajovačom vykrajujeme kolieska a na každé položíme polovičku orecha. Zabalíme do cesta a vytvarujeme telo ježka. Zápalkou urobíme jamky na oči, ježkov uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a dáme piecť na 160°C 20 minút.
- 3. Vychladnuté namáčame v čokoládovej poleve a ihneď obalíme v kokose. Oči a nos ozdobíme čokoládou.
Cesto
- 300 g Cake mix Liana
- 40 g rastlinný tuk na pečenie
- 100 g práškový cukor
- 2 ks vajcia
- 1 ks Vanilínový cukor Liana
Dodatky
- 30 ks polovičiek orechov
- čokoládová poleva
- kokos na obaľovanie
Produkty k receptu