Bezlepkoví ježkovia

1:00 (h:m)
1:30 (h:m)
Porcie: 30 (ks)
Je to síce fuška, ale na pomoc si môžete prizvať svoje ratolesti, ktorým to iste vykúzli úsmev na tvári :)
Ingrediencie
Cesto
Dodatky
  • 30 ks polovičiek orechov
  • čokoládová poleva
  • kokos na obaľovanie

Nakúpiť Liana produkty z receptu

Postup
  1. 1. Z Cake mix, tuku, cukru a vajíčok vypracujeme cesto, ktoré rozvaľkáme na 3 mm hrúbku.
  2. 2. Okrúhlym vykrajovačom vykrajujeme kolieska a na každé položíme polovičku orecha. Zabalíme do cesta a vytvarujeme telo ježka. Zápalkou urobíme jamky na oči, ježkov uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a dáme piecť na 160°C 20 minút.
  3. 3. Vychladnuté namáčame v čokoládovej poleve a ihneď obalíme v kokose. Oči a nos ozdobíme čokoládou.
Ohodnotiť recept

Prihláste sa, ak chcete pridať hodnotenie.

Ingrediencie
Cesto
Dodatky
  • 30 ks polovičiek orechov
  • čokoládová poleva
  • kokos na obaľovanie

Nakúpiť Liana produkty z receptu


Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Zásady používania cookies

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.