Bezlepkové viedenské vanilkové rožky
- 200 g Cake mix Liana
- 100 g maslo
- 40 g mleté lieskové oriešky
- 30 g mleté mandle
- 80 g práškový cukor
- vajce
Ďalej potrebujeme
- 2 lyžice práškový cukor
- 1 vrecko Vanilínový cukor Liana
- Všetky suroviny na cesto dáme do kuchynského robota a hákom vypracujeme cesto. Zabalíme ho do fólie a necháme v chladničke odležať cca 2 hodiny.
- Cesto vyberieme z chladničky a kúsky cesta rovnomerne povtláčame do silikónovej formy na rožteky. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 170°C cca 10 minút.
- V miske preosejeme práškový cukor, pridáme vanilínový cukor a rozmiešame. Teplé rožteky obalíme v cukre.
Dobrý tip:
Rožteky môžeme piecť v silikónovej forme na rožteky alebo ich vyklopíme z formy na plech vystlaný papierom na pečenie.
- 200 g Cake mix Liana
- 100 g maslo
- 40 g mleté lieskové oriešky
- 30 g mleté mandle
- 80 g práškový cukor
- vajce
Ďalej potrebujeme
- 2 lyžice práškový cukor
- 1 vrecko Vanilínový cukor Liana
Produkty k receptu