Bezlepkové vianočné pudingové rožteky
Ingrediencie
Cesto:
320 g Cake mix Liana
3 ks Zlatý krém Liana
125 g práškový cukor
220 g rastlinný tuk
3 ks vajcia
1 ks Vanilínový cukor Liana
2 lyžice Kakao tmavé Liana
Dodatky:
1 ks Vanilínový cukor a práškový cukor na obaľovanie
320 g Cake mix Liana
3 ks Zlatý krém Liana
125 g práškový cukor
220 g rastlinný tuk
3 ks vajcia
1 ks Vanilínový cukor Liana
2 lyžice Kakao tmavé Liana
Dodatky:
1 ks Vanilínový cukor a práškový cukor na obaľovanie
Postup
1. Ručne vypracujeme cesto. Rozdelíme na polovicu a do jednej zamiešame 2 lyžice kakaa. Zabalíme do potravinovej fólie a odložíme na 2 -24 hodín do chladničky.
2. Cestá vyvaľkáme na hrúbku 8 mm a pomocou formičiek povykrajujeme rožteky.
3. Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri teplote 180°C 15-20 minút.
4. Horúce obalíme v práškovom a vanilínovom cukre.