
Bezlepkové strojčekové tyčinky
pre recept na Bezlepkové strojčekové pečivo
Cesto
- 320 g Cake mix Liana
- 3 ks Zlatý krém Liana
- 125 g práškový cukor
- 250 g rastlinný tuk
- 2 vajcia
Marhuľová plnka
- marhuľový džem
Čokoládová poleva
- 100 g Čokoláda Liana 70%
- 50 g rastlinný tuk
- 10 g maslo
1. Všetky suroviny dáme do misky a ručne spracujeme cesto. Zabalíme ho do mikroténového sáčku a necháme 24h odležať v chladničke.
2. Odstaté cesto dáme do mlynčeka na mäso s nadstavcom na koláče z ktorého robíme tyčinky.
3. Uložíme na suchý plech a pečieme na 180°C 20 minút (kto má multifunkčnú rúru môže dať naraz 3 plechy).
4. Upečené a vychladnuté spolu zlepíme marhuľovým džemom. Konce namáčame v čokoláde a uložíme na alobal kde sa najlepšie odlepia.
Postup polevy:
1. Všetko roztopíme (najlepšie v hrnčeku) nad parou a namáčame najprv jednu stranu konca a potom druhý koniec.
Cesto
- 320 g Cake mix Liana
- 3 ks Zlatý krém Liana
- 125 g práškový cukor
- 250 g rastlinný tuk
- 2 vajcia
Marhuľová plnka
- marhuľový džem
Čokoládová poleva
- 100 g Čokoláda Liana 70%
- 50 g rastlinný tuk
- 10 g maslo
Produkty k receptu