Bezlepkové makovo - jablkové kocky
- 240 g grécky jogurt
- 150 g mak mletý
- 100 g Cake mix Liana
- 80 g cukor trstinový
- 80 ml olej
- 30 g mleté lieskové oriešky
- 1 vrecko Škoricový cukor Liana
- 3 ks jabĺk
- 2 ks vajcia
- práškový cukor na záverečné posypanie
- plech s rozmermi 20 x 30 cm
- Vajíčka s trstinovým a škoricovým cukrom vyšľaháme do peny. Zašľaháme jogurt a olej. V ďalšej miske zmiešame oriešky, Cake mix, mak a pridáme k vajíčkovej zmesi. Nakoniec vmiešame očistené jabĺká nastrúhané nahrubo.
- Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme vo vyhriatej rúre pri 170°C cca 35 minút. Vychladnutý koláč posypeme cukrom.
- 240 g grécky jogurt
- 150 g mak mletý
- 100 g Cake mix Liana
- 80 g cukor trstinový
- 80 ml olej
- 30 g mleté lieskové oriešky
- 1 vrecko Škoricový cukor Liana
- 3 ks jabĺk
- 2 ks vajcia
- práškový cukor na záverečné posypanie
- plech s rozmermi 20 x 30 cm
Produkty k receptu