Bezlepkové kokosové mini úliky

  • Neskutočne dobré mini kokosové úliky so salkovou náplňou a sušeným mliekom.
pre recept na Bezlepkové orechové úliky kliknite sem.
Bezlepkové kokosové mini úliky
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    02:00
    (h:m)
  • Porcie
    50
    (ks)

Ingrediencie

Kakaové piškóty:
100 g  Cake mix Liana
30 g  Puding tmavá čokoláda Liana
60 g  cukor
50 g  maslo
lyžica Kakao tmavé Liana
vajíčko
 
Hmota na úliky:
1 vrecko Vanilínový cukor Liana
½ plechovky salko
200 g  kokos
25 ml  mlieko
70 g  sušené mlieko
80 g  cukor práškový
 
Náplň:
2 lyžice salko
100 - 150 ml vaječný likér
sušené mlieko na zahustenie
Cake mix Liana na podsypanie
 
 
 

 

Postup

1. Najprv pripravíme kakaové piškóty. Všetky suroviny zmiešame a vypracujeme celistvé cesto. Necháme aspoň hodinu v chladničke odpočívať. 
 
2. Hmotu na úliky pripravíme zmiešaním surovín. Zabalíme do fólie a tiež odložíme do chladničky aspoň na hodinu. Po uplynutí času hmotu vytiahneme a necháme povoliť pri izbovej teplote. 
 
3. Na posypanú pracovnú dosku položíme pripravené cesto na kakaové piškóty a rozdelíme ho na 2 časti. Vyvaľkáme pláty hrubé 3 mm. Vykrajujeme kolieska o veľkosti úlika. Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme vo vopred vyhriatej rúre pri 180°C cca 6 minút. 
 
4. V miske rozmiešame vaječný likér, salko a prisypeme cca 2 lyžice sušeného mlieka (aby vznikol hustý krém).
 
5. Z hmoty na úliky odtrhneme a natlačíme do formičky na úliky, drievkom / čínskou paličkou urobíme dierku, naplníme a pritlačíme kakaovú piškótu. Vyberieme z formičky. Týmto postupom pokračujeme ďalej. 
 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.