Bezlepkové kokosové mini úliky
Kakaové piškóty
- 100 g Cake mix Liana
- 30 g Puding tmavá čokoláda Liana
- 60 g cukor
- 50 g maslo
- lyžica Kakao tmavé Liana
- vajíčko
Hmota na úliky
- 1 vrecko Vanilínový cukor Liana
- ½ plechovky salko
- 200 g kokos
- 25 ml mlieko
- 70 g sušené mlieko
- 80 g cukor práškový
Náplň
- 2 lyžice salko
- 100 - 150 ml vaječný likér
- sušené mlieko na zahustenie
- Cake mix Liana na podsypanie
- Najprv pripravíme kakaové piškóty. Všetky suroviny zmiešame a vypracujeme celistvé cesto. Necháme aspoň hodinu v chladničke odpočívať.
- Hmotu na úliky pripravíme zmiešaním surovín. Zabalíme do fólie a tiež odložíme do chladničky aspoň na hodinu. Po uplynutí času hmotu vytiahneme a necháme povoliť pri izbovej teplote.
- Na posypanú pracovnú dosku položíme pripravené cesto na kakaové piškóty a rozdelíme ho na 2 časti. Vyvaľkáme pláty hrubé 3 mm. Vykrajujeme kolieska o veľkosti úlika. Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme vo vopred vyhriatej rúre pri 180°C cca 6 minút.
- V miske rozmiešame vaječný likér, salko a prisypeme cca 2 lyžice sušeného mlieka (aby vznikol hustý krém).
- Z hmoty na úliky odtrhneme a natlačíme do formičky na úliky, drievkom / čínskou paličkou urobíme dierku, naplníme a pritlačíme kakaovú piškótu. Vyberieme z formičky. Týmto postupom pokračujeme ďalej.
Kakaové piškóty
- 100 g Cake mix Liana
- 30 g Puding tmavá čokoláda Liana
- 60 g cukor
- 50 g maslo
- lyžica Kakao tmavé Liana
- vajíčko
Hmota na úliky
- 1 vrecko Vanilínový cukor Liana
- ½ plechovky salko
- 200 g kokos
- 25 ml mlieko
- 70 g sušené mlieko
- 80 g cukor práškový
Náplň
- 2 lyžice salko
- 100 - 150 ml vaječný likér
- sušené mlieko na zahustenie
- Cake mix Liana na podsypanie
Produkty k receptu