Bezlepkové cappuccino rožteky

1:00 (h:m)
1:20 (h:m)
Porcie: 80 (ks)
Príjemná vôňa cappuccina nedovolí odolať tomuto skvelému vianočnému drobnému pečivu.
Ingrediencie
  • 50 ml horúca voda
  • 350 g Cake mix Liana
  • 100 g mleté vlašské orechy
  • 100 g cukor práškový
  • 200 g maslo
  • 50 g instantné cappuccino
Ďalej potrebujeme

Nakúpiť Liana produkty z receptu

Postup
  1. V horúcej vode rozmiešame cappuccino a necháme ho rozpustiť.
  2. Cake mix zmiešame s orechami, cukrom a maslom. Pridáme vychladnuté cappuccino. Vypracujeme cesto a zabalíme do fólie. Necháme 60 minút odležať v chladničke.
  3. Cesto vtláčame do silikónovej formy na rožteky. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 160°C 10 - 12 minút.
  4. Upečené necháme vychladnúť. Čokoládu a tuk rozpustíme nad parou a namáčame konce rožtekov. Necháme stuhnúť.
Ohodnotiť recept

Prihláste sa, ak chcete pridať hodnotenie.

Ingrediencie
  • 50 ml horúca voda
  • 350 g Cake mix Liana
  • 100 g mleté vlašské orechy
  • 100 g cukor práškový
  • 200 g maslo
  • 50 g instantné cappuccino
Ďalej potrebujeme

Nakúpiť Liana produkty z receptu


Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Zásady používania cookies

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.