Bezlepková pizza
play

Najlepšia bezlepková pizza

Trvanie: 00:50 (h:m)
Pripravte si domácu bezlepkovú pizzu, ktorá je na nerozoznanie od klasickej s pšeničnou múkou!

Bez lepku pre recept na Bezlepkovú kváskovú pizzu

Ingrediencie
  • 300 g Bakery mix Liana
  • 200 ml vlažná voda
  • ½ sušené droždie
  • 1 KL cukor kryštálový
  • 3 PL olivový olej
Na obloženie
  • olivový olej, kečup, oregano, cesnak, šunka, šampiňóny, kukurica, olivy, syr ...
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Do misky postupne pridáme 300 g Bakery mix, cukor, sušené droždie, vlažnú vodu a premiešame mixérom s hnetacími metličkami. Nakoniec pridáme olivový olej.

2. Cesto môžeme na podložke rozvaľkať alebo ho rovno rukami roztlačíme na vymastený plech. Prikryjeme potravinovou fóliou a necháme cca 20 minút podkysnúť. Po vykysnutí cesto potrieme olivovým olejom, do ktorého pretlačíme cesnak. Natrieme zmesou paradajkového pretlaku, oregana, cesnaku a obložíme podľa chuti. Upečieme vo vyhriatej rúre pri 200°C cca 15 minút do zlatista.

Pridať hodnotenie
* *
Ingrediencie
  • 300 g Bakery mix Liana
  • 200 ml vlažná voda
  • ½ sušené droždie
  • 1 KL cukor kryštálový
  • 3 PL olivový olej
Na obloženie
  • olivový olej, kečup, oregano, cesnak, šunka, šampiňóny, kukurica, olivy, syr ...
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné