Najlepšia bezlepková pizza
- 300 g Bakery mix Liana
- 200 ml vlažná voda
- ½ sušené droždie
- 1 KL cukor kryštálový
- 3 PL olivový olej
Na obloženie
- olivový olej, kečup, oregano, cesnak, šunka, šampiňóny, kukurica, olivy, syr ...
1. Do misky postupne pridáme 300 g Bakery mix, cukor, sušené droždie, vlažnú vodu a premiešame mixérom s hnetacími metličkami. Nakoniec pridáme olivový olej.
2. Cesto môžeme na podložke rozvaľkať alebo ho rovno rukami roztlačíme na vymastený plech. Prikryjeme potravinovou fóliou a necháme cca 20 minút podkysnúť. Po vykysnutí cesto potrieme olivovým olejom, do ktorého pretlačíme cesnak. Natrieme zmesou paradajkového pretlaku, oregana, cesnaku a obložíme podľa chuti. Upečieme vo vyhriatej rúre pri 200°C cca 15 minút do zlatista.
- 300 g Bakery mix Liana
- 200 ml vlažná voda
- ½ sušené droždie
- 1 KL cukor kryštálový
- 3 PL olivový olej
Na obloženie
- olivový olej, kečup, oregano, cesnak, šunka, šampiňóny, kukurica, olivy, syr ...
Produkty k receptu