Rýchla plnka rôznych chutí
play

Rýchla plnka do torty rôznych chutí (na muffiny, zákusky, dezertné poháre, zmrzliny, candy bar)

Duration: 00:03 (h:m)
Príprava rýchlej plnky zo stužovačov Liana.

Bez lepku pre recept na Bezlepkový piškótový korpus alebo muffiny

Ingredients
Print recipe Share on Facebook

JAHODOVÁ PLNKA:

500 ml rastlinnej šľahačky vyšľaháme do polotuha. Stužovač rozmiešame v 100 ml vlažnej vody a ihneď zašľaháme do polovyšľahanej šľahačky. V prípade potreby rozriedime s 20 ml mlieka alebo vody.

ČOKOLÁDOVÁ PLNKA:

500 ml rastlinnej šľahačky vyšľaháme do polotuha. Stužovač rozmiešame v 100 ml vlažnej vody a zašľaháme do polovyšľahanej šľahačky. V prípade potreby rozriedime s 20 ml mlieka alebo vody.

KORPUS (recept na našej stránke):

Pripravený korpus prekrojíme na polovicu. Potrieme džemom alebo ovocím v želé a nanesieme plnku. Podobne postupujeme aj v ďalších poschodiach a plníme podľa chuti. Vrchnú časť ako aj boky uhladíme stužovačom a ozdobíme.

Dobrý tip:
Lahodnú ľahkú plnku môžeme použiť aj na muffiny, zákusky, dezertné poháre, zmrzliny, candy bar ...

Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné