Rýchla plnka do torty rôznych chutí (na muffiny, zákusky, dezertné poháre, zmrzliny, candy bar)

  • Príprava rýchlej plnky zo stužovačov Liana.
pre recept na Bezlepkový piškótový korpus alebo muffiny kliknite sem.
Rýchla plnka rôznych chutí
  • 0
    rating
  • Duration
    00:03
    (h:m)
  • Portions
    -
    (pcs)

Ingredients

100 g Stužovač šľahačky Liana podľa obľúbenej chuti na www.liana.sk
voda - množstvo podľa návodu
500 ml rastlinná šľahačka 

Approach

JAHODOVÁ PLNKA:
500 ml rastlinnej šľahačky vyšľaháme do polotuha. Stužovač rozmiešame v 100 ml vlažnej vody a ihneď zašľaháme do polovyšľahanej šľahačky. V prípade potreby rozriedime s 20 ml mlieka alebo vody. 
 
ČOKOLÁDOVÁ PLNKA:
500 ml rastlinnej šľahačky vyšľaháme do polotuha. Stužovač rozmiešame v 100 ml vlažnej vody a zašľaháme do polovyšľahanej šľahačky. V prípade potreby rozriedime s 20 ml mlieka alebo vody.
 
KORPUS (recept na našej stránke):
Pripravený korpus prekrojíme na polovicu. Potrieme džemom alebo ovocím v želé a nanesieme plnku. Podobne postupujeme aj v ďalších poschodiach a plníme podľa chuti. Vrchnú časť ako aj boky uhladíme stužovačom a ozdobíme.
 
Dobrý tip:
Lahodnú ľahkú plnku môžeme použiť aj na muffiny, zákusky, dezertné poháre, zmrzliny, candy bar ...
 
 
 
 
 
 

Products to recipe

What do you think about this recipe?

0
Number of ratings: 0
By using the operator's website LIANA GOLIAŠ s.r.o.
you agree to the use of cookies to improve our services.
More information.