Pavlova roláda s malinovou šľahačkou
play

Pavlova roláda s malinovou šľahačkou

Mladšia sestra famóznej pavlovky vás očarí na prvé ochutnanie.
Ingredients
Malinová šľahačka
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook
  1. Bielky so štipkou soli vyšľaháme dotuha. Postupne do tuhého snehu pridávame kryštálový a vanilínový cukor a kyselinu citrónovú. Do vyšľahaného pevného lesklého snehu ručne vmiešame Zlatý krem zmiešaný s práškovým cukrom.
  2. Rovnomerne rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie. Ozdobnou stierkou môžeme vytvoriť vzor vlniek a pečieme pri 150-160°C 20-25 minút.
  3. Upečený korpus stiahneme z papiera na pečenie, preložíme na nový papier na pečenie posypaný práškovým cukrom, stočíme a necháme vychladnúť.
  4. Smotanu na šľahanie, tvaroh, cukor a stužovač vyšľaháme dotuha.
  5. Korpus rozvinieme a potrieme vrstvou džemu a šľahačky. Navrstvíme ovocie podľa chuti a opatrne stočíme.
  6. Zdobíme podľa fantázie zvyšnou šľahačkou, ovocím, kvetmi....

Dobrý tip:
Príchuť rolády môžete jednoducho zmeniť použitím stužovača Liana s inou príchuťou.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Malinová šľahačka
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné