Parížska, citrónová a pomarančová šľahačka
Ingredients
Parížska šľahačka:
1 vrecko (30g) Šľahačkové potešenie Liana/šľahačka v prášku
150 ml mlieko
1 PL Kakao tmavé Liana
2 PL cukor práškový
Citrónová šľahačka:
1 vrecko Šľahačkové potešenie Liana/šľahačka v prášku
150 ml mlieko
1 - 2 PL Citrónová poleva Liana
1 - 2 PL cukor práškový
Pomarančová šľahačka:
1 vrecko Šľahačkové potešenie Liana/šľahačka v prášku
100 ml mlieko
50 ml pomarančová šťava
1 - 2 PL cukor práškový
Approach
Šľahačkové potešenie vyšľaháme v mlieku a pridáme do parížskej šľahačky lyžicu kakaa, do citrónovej lyžicu citrónovej polevy alebo citrónovej šťavy a do pomarančovej šľahačky šťavu z pomaranča alebo pomarančový džús a dosladíme cukrom.
Dobrý tip:
Zo šľahačky môžeme pripraviť aj ruskú zmrzlinu. Šľahačku natrieme medzi dve oblátky, dáme zamraziť a pokrájame.