Čokoládové mini pavlovky

Čokoládové mini pavlovky

Portions: 15-17 (pcs)
Milované pavlovky vo vylepšenej verzii.

Bez lepku Pre recept na Pavlovej mini tortičky

Ingredients
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook
  1. Bielky vyšľaháme do peny a postupne pridávame cukor, šľaháme do tuhého snehu (približne 8 minút). Do vyšľahaného snehu ručne primiešame ocot, škrob a soľ. Pridáme preosiate kakao a nakoniec vmiešame nasekanú čokoládu.
  2. Na plech vystlaný papierom na pečenie pomocou cukrárskeho vrecka s ozdobnou špičkou nanesieme hmotu do tvaru kolieska. Rúru predhrejeme na 180°C, po vložení plechu stiahneme teplotu na 150°C a pečieme 60 minút. Rúru vypneme a plech v nej necháme minimálne 2 hodiny, prípadne cez noc.
  3. Šľahačku vyšľaháme do polotuha. Vo vode rozmiešame stužovač spolu s citrónovou polevou a vylejeme do šľahačky. Vyšľaháme do tuha. Podľa potreby môžeme šľahačku dosladiť. Pripravenú šľahačku nanesieme na korpusy, dozdobíme čokoládou a posypeme kakaom.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné