Bezlepkový tvarohový krémeš

  • Chutný koláč s tvarohovou plnkou a bielkovou perinou sa hodí kedykoľvek a pod akýmkoľvek názvom
pre recept na Bezlepkový krémeš z lístkovo - pľundrového cesta kliknite sem.
Bezlepkový tvarohový krémeš
  • 75
    rating
  • Duration
    01:30
    (h:m)
  • Portions
    24
    (pcs)

Ingredients

Cesto :
300 g Cake mix Liana
štipka soli
150 g cukor práškový
1 ks vajce
1 ks žĺtko
150 g maslo/rastlinný tuk

Tvarohový puding :
500 g tvaroh jemný
150 g cukor práškový
500 ml mlieko
100 ml olej
1 vrecko Zlatý krém Liana
1 ks vajce
3 ks žĺtok
20 g Vanilínový cukor Liana

Bielkový sneh :
4 ks vaječný bielok
3 kopcovité PL  cukor kryštálový
3 kopcovité PL cukor práškový
štipka soli

 

 

 

 

Approach

1.     Ručne vypracujeme cesto z Cake mix, soli, cukru, masla a vajec.
 
2.     Preložíme na papierom vyložený plech a rukou roztlačíme cesto. Môžeme použiť aj malý valček.
 
3.     Urobíme krém. V mise zmiešame tvaroh, cukor, mlieko olej, žĺtky, vajce a Zlatý krém pomocou elektrického šľahača.
 
4.     Vylejeme na cesto a dáme piecť na 175°C cca 25-30 minút do ružových okrajov.
 
5.     Bielky so soľou vyšľaháme do polotuha. Pridáme cukor a vyšľaháme na tuhý sneh.
 
6.     Rozotrieme na predpečený koláč, ozdobnou stierkou môžeme vytvoriť vzor, napr. vlnky.
 
7.     Dáme piecť na 160°C cca 15 minút do jemného zhnednutia snehu.
 
8.     Necháme vychladnúť.
 
 
 
 
 

Products to recipe

What do you think about this recipe?

75
Number of ratings: 4
Používaním stránok prevádzkovateľa LIANA GOLIAŠ s.r.o.
you agree to the use of cookies to improve our services.
Viac informácií.