Bezlepkový tvarohový krémeš
Ingredients
Cesto :
300 g Cake mix Liana
300 g Cake mix Liana
štipka soli
150 g cukor práškový
1 ks vajce
150 g cukor práškový
1 ks vajce
1 ks žĺtko
150 g maslo/rastlinný tuk
Tvarohový puding :
500 g tvaroh jemný
150 g cukor práškový
500 ml mlieko
100 ml olej
1 vrecko Zlatý krém Liana
1 ks vajce
3 ks žĺtok
150 g maslo/rastlinný tuk
Tvarohový puding :
500 g tvaroh jemný
150 g cukor práškový
500 ml mlieko
100 ml olej
1 vrecko Zlatý krém Liana
1 ks vajce
3 ks žĺtok
20 g Vanilínový cukor Liana
Bielkový sneh :
4 ks vaječný bielok
3 kopcovité PL cukor kryštálový
Bielkový sneh :
4 ks vaječný bielok
3 kopcovité PL cukor kryštálový
3 kopcovité PL cukor práškový
štipka soli
štipka soli
Approach
1. Ručne vypracujeme cesto z Cake mix, soli, cukru, masla a vajec.
2. Preložíme na papierom vyložený plech a rukou roztlačíme cesto. Môžeme použiť aj malý valček.
3. Urobíme krém. V mise zmiešame tvaroh, cukor, mlieko olej, žĺtky, vajce a Zlatý krém pomocou elektrického šľahača.
4. Vylejeme na cesto a dáme piecť na 175°C cca 25-30 minút do ružových okrajov.
5. Bielky so soľou vyšľaháme do polotuha. Pridáme cukor a vyšľaháme na tuhý sneh.
6. Rozotrieme na predpečený koláč, ozdobnou stierkou môžeme vytvoriť vzor, napr. vlnky.
7. Dáme piecť na 160°C cca 15 minút do jemného zhnednutia snehu.
8. Necháme vychladnúť.