Bezlepkové marlenka guličky
play

Bezlepkové marlenka guličky

Duration: 00:40 (h:m) Portions: 60 (pcs)
Ak máte radi zákusok "Marlenka" tieto malé nepečené guličky jednoducho musíte vyskúšať. Guličky môžete uložiť aj do papierových košíčkov, kde budú vyzerať naozaj luxusne.

Bez lepku pre recept na Bezlepkovú marlenku

Ingredients
  • 500 g bezlepkové medové pláty
  • 200 g kondenzované skaramelizované mlieko
  • 100-130 g rastlinný tuk alebo maslo
  • 1 menšia PL med
Na obaľovanie
  • na jemno nasekané orechy
Print recipe Share on Facebook
  1. Medové pláty podrvíme.
  2. Pridáme maslo, karamelové salko a med. Vypracujeme hmotu, z ktorej následne tvarujeme guľky.
  3. Marlenka guličky obalíme v orechoch.
  4. Necháme odležať v chladničke a podávame.

Dobrý tip:
Bezlepkové medové pláty pripravíte podľa nášho receptu https://www.liana.sk/nase-recepty/bezlepkova-marlenka-bez-valkania
Pomer surovín upravíme podľa hustoty. Závisí od použitých medových plátov.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
  • 500 g bezlepkové medové pláty
  • 200 g kondenzované skaramelizované mlieko
  • 100-130 g rastlinný tuk alebo maslo
  • 1 menšia PL med
Na obaľovanie
  • na jemno nasekané orechy
Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné