- Domov
- Chutné recepty
- Nepečený ovocný cheesecake
Nepečený ovocný cheesecake
Trvanie: 00:60 (h:m)
Porcie: 12 (ks)
Ingrediencie
Tovar do košíka
Vytlačiť recept
Zdieľať na facebooku
Sušienková hmota
- 200 g pomleté maslové sušienky
- 100 g maslo
- 3 PL mlieko
Krém
- 150 ml mlieko
- 1 vrecko (30g) Šľahačkové potešenie Liana/šľahačka v prášku
- 250 g tvaroh jemný
- 250 g kyslá smotana
- 40g Vanilínový cukor Liana
- 3 - 4 PL cukor práškový
- 20 ml mlieko
- 12 g Želatína číra Liana
Ďalej potrebujeme
- ľubovoľné ovocie
- Zlatý krém Liana
1. Pomleté alebo podrvené sušienky zmiešame s roztopeným maslom a mliekom. Sušienkovú hmotu natlačíme na dno tortovej formy a odložíme do chladničky.
2. Želatínu číru necháme napučať v 20 ml mlieka. Šľahačkové potešenie vyšľaháme v 150 ml mlieka a primiešame zvyšné suroviny. Nakoniec napučanú želatínu zahrejeme v mikrovlnnej rúre do rozpustenia kryštálikov a ihneď zašľaháme elektrickým šľahačom do pripravenej smotanovej masy.
3. Na sušienkovú hmotu dáme ovocie a vylejeme pripravený krém. Necháme v chladničke cca 4 hodiny stuhnúť.
4. Nakoniec ozdobíme ovocím, džemom alebo polevou, ktorú pripravíme z 300 ml ovocnej šťavy a 1 PL Zlatého krému.
Pridať hodnotenie
Ingrediencie
Tovar do košíka
Vytlačiť recept
Zdieľať na facebooku
Sušienková hmota
- 200 g pomleté maslové sušienky
- 100 g maslo
- 3 PL mlieko
Krém
- 150 ml mlieko
- 1 vrecko (30g) Šľahačkové potešenie Liana/šľahačka v prášku
- 250 g tvaroh jemný
- 250 g kyslá smotana
- 40g Vanilínový cukor Liana
- 3 - 4 PL cukor práškový
- 20 ml mlieko
- 12 g Želatína číra Liana
Ďalej potrebujeme
- ľubovoľné ovocie
- Zlatý krém Liana
Produkty k receptu