Nepečená jablková torta
Ingrediencie
detské piškóty
1 kg jabĺk
100 g kryštálový cukor
300 ml voda
2 ks Zlatý krém Liana
Šľahačka:
1 ks (30g) Šľahačkové potešenie Liana/šľahačka v prášku
150 ml mlieko
2 lyžice práškový cukor
1 kg jabĺk
100 g kryštálový cukor
300 ml voda
2 ks Zlatý krém Liana
Šľahačka:
1 ks (30g) Šľahačkové potešenie Liana/šľahačka v prášku
150 ml mlieko
2 lyžice práškový cukor
Postup
1. Jablká očistíme, ošúpeme a nastrúhame. Pridáme cukor, 100 ml vody a uvaríme do mäkka.
2. Zlatý krém rozmiešame vo zvyšnej vode a za stáleho miešania prilejeme k vriacim jablkám.
3. Vrstvíme do tortovej formy striedavo jablká a piškóty.
4. Necháme vychladnúť. Pred podávaním ozdobíme vyšľahaným Šľahačkovým potešením a nastrúhanou čokoládou.
Dobrý tip:
2. Zlatý krém rozmiešame vo zvyšnej vode a za stáleho miešania prilejeme k vriacim jablkám.
3. Vrstvíme do tortovej formy striedavo jablká a piškóty.
4. Necháme vychladnúť. Pred podávaním ozdobíme vyšľahaným Šľahačkovým potešením a nastrúhanou čokoládou.
Dobrý tip:
Pre rýchlejšiu prípravu namiesto jabĺk môžeme použiť jablkové pyré.