Krehký jablkový koláč s pudingom

Krehký jablkový koláč s pudingom

Trvanie: 00:45 (h:m)
Krehké cesto s nastrúhanými jablkami a pudingovou plnkou.

Bez lepku pre recept na Jablká pod perinkou

Ingrediencie
Cesto
Jablková plnka
Pudingová plnka
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. V miske zmiešame suroviny na cesto. Uložíme do chladničky.
  2. Očistíme a nastrúhame jablká, šťavu vytlačíme rukami. K jablkám primiešame škoricový cukor.
  3. Cesto rozdelíme na dve časti v pomere 2:1, rozvaľkáme na papieri na pečenie alebo silikónovej podložke a prenesieme na plech.
  4. Na cesto navrstvíme jablká. Uvaríme puding z mlieka, Zlatého krému a cukru. Puding vylejeme na jablká.
  5. Rozvaľkáme druhú menšiu polovicu cesta a rozvaľkáme opäť na papieri na pečenie a prenesieme na mierne vychladnutý puding.
  6. Upečieme pri teplote 175°C cca 30 minút.

Dobrý tip:
Bezlepkovú verziu pripravíme zámenou polohrubej múky za 600 g Universal mix Liana alebo Cake mix Liana a vynecháme kypriaci prášok do pečiva.

Pridať hodnotenie
* *
Ingrediencie
Cesto
Jablková plnka
Pudingová plnka
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné