Jahodová pena s müsli
- müsli
Krém
- 300 ml mlieko
- 2 ks (60g) Šľahačkové potešenie Liana/šľahačka v prášku
- 50 g Stabilizátor Liana jahoda
- 1 PL (50g) mascarpone
Na ozdobu
- jahody
Nakúpiť Liana produkty z receptu
1. Do mlieka vysypeme Šľahačkové potešenie a Stabilizátor Liana jahoda.
2. Vyšľaháme do tuha.
3. Pridáme 1 PL mascarpone a znova prešľaháme. Krém dáme do cukrárskeho vrecka s ozdobnou špičkou.
4. Na dno pohára dáme lyžicu müsli, navrstvíme krém, a znova ½ PL müsli a krém.
5. Povrch posypeme jemne müsli a ozdobíme jahodami. Dáme do chladu stuhnúť aspoň na 1-2 hodiny.
Prihláste sa, ak chcete pridať hodnotenie.
- müsli
Krém
- 300 ml mlieko
- 2 ks (60g) Šľahačkové potešenie Liana/šľahačka v prášku
- 50 g Stabilizátor Liana jahoda
- 1 PL (50g) mascarpone
Na ozdobu
- jahody
Nakúpiť Liana produkty z receptu
Produkty k receptu