Domáca huspenina plná kvalitného kolagénu

  • vynikajúca domáca huspenina plná kvalitného kolagénu z našej želatíny
Pre recept na Vaječnú roládu kliknite sem.
Domáca huspenina plná kvalitného kolagénu
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    7 hodín
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

1-2 ks menšie bravčové koleno

1-2 ks bravčová koža

2 ks cibuľa

5-7 strúčikov cesnak

2 ks bobkový list

10 guličiek čierne korenie celé

5 guličiek nové korenie celé

1-2 KL mletá sladká červená paprika

soľ, vegeta

4 ks Želatína potravinárska číra Liana

 

Postup

1. Koleno a kože dôkladne umyjeme a zalejeme vodou, aby ostali ponorené vo vode, prípadne tak  2 cm nad.

2. Vložíme aj cibuľu, cesnak, korenia, bobkové listy a dáme variť. Nesolíme. Varíme na miernom ohni asi 6 hodín.

3. Pred koncom dosolíme, ochutíme sladkou červenou mletou paprikou a prípadne ešte dokoreníme čiernym mletým korením.

4. Želatínu dáme napučať na 10 minút do 200 ml studenej vody. Napučanú želatínu primiešame k horúcej huspenine a ihneď odstavíme.

5. Tekutinu precedíme cez sitko, mäsko rozdelíme do misiek a zalejeme precedenou tekutou huspeninou.

Dáme schladiť najlepšie cez noc.

Podávame s octom, cibuľou a domácim chlebíkom.

Produkty k receptu

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa LIANA GOLIAŠ s.r.o.
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.